fredag 31. juli 2009

Tøv om skatt, rødgrønne politikere og pr-kåte synsere

Her kommer en del tøv som jeg har lest de siste dagene:

Det er kun de aller rikeste som tjener på å fjerne formueskatten.... fritt oversatt fra SV-Halvorsen. I følge undersøkelser er det 85% av bedriftene små eller mellomstore. Disse har færre en 5 ansatte, men er blant de viktigste for å sikre arbeidsplasser over hele landet. Det er disse som plutselig skal betale formueskatt fordi de har vært dyktige med penger og bygget ned gjelden sin eventuelt eier sine driftsmidler ved hjelp av hard jobb. Hvorfor skal disse måtte tære på firmaets midler på midler som allerede er ilagt beskatning? Husk også hva inntektsskatten som hver arbeidstager betaler som følge av ansettelse i denne bedriften!!!

De rødgrønne triumferer over at redere flagger hjem!!! Ja du verden, med 0-skatt og nettolønn så ville vel de aller fleste flagget seg hjem uavhengig av bransje. Godt jobba!!!

Synspunkter på hr S E Hagen. Han gjør en mindre klok handling ved å ta på seg en offerrolle, det vil han aldri få siden han omgir seg med slike verdier og flåsete uttalelser. Men det er ingen enkeltpersoner - fattig eller rik som fortjener å få sin egen regjering i mot seg. Regjeringen må tåle at opposisjon og borgere av dette landet taler i mot dem. Det er vår plikt rett og slett. Men selv ikke politikere i opposisjonen blir behandlet så personlig og med tilhørende utskjelling.
At regjeringen tar til motmæle med argumenter og politisk retorikk det er ok. Usaklig argumentasjon, personifisering og forsøk på å slå politisk mynt på enkelt borgere. Det er usmakelig!!!
Tenk om jeg eller en annen person som talte mot regjeringen skullle få slik behandling?
Når da såkalte "informasjonsrådgivere", rikssynsere og andre med for stor munn skla mene noe om dette så bliur det hele idiotisk.Jeg er ganske sikker og trygg på at en mann som har klart å bygge en formue på 20 milliarder kroner er såpass intelligent at han selv aner konsekvensene av sine uttalelser. Han trenger ikke deres råd og i så fall så kjøper han dem. En person med slike strategiske evner inkludert KI Røkke, John Fredriksen, Petter Stordalen m.fl har kommet ditt de er fordi de våger, de er strategiske og de velger egne veier uten "gode råd" til 2000kr timen.

Vi bør respektere de som tør satse i dette landet, det er fremtiden vår. Og med dette mener jeg særskilt de 85% små og mellomstore bedriftene. Tilby forutsigbare rammer slik at man kan planlegge med en risikofaktor mindre. Markedet er gjerne tøft nok som det er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar